tiistai 12. maaliskuuta 2019

Kevään korvalla

Vuoden alku on ollut jälleen hiukan kiireinen; työreissuja, eläinhomeopatian opiskelua, näyttelyitä jne. Kotona on nyt yhdeksän shelttiä, niidenkin kanssa puuhaa riittää.

Tammikuussa kävimme Kajaanin näyttelyssä: Roni VAL ERI VAK4 SA, Maisa AVO ERI, Iines JUN ERI JUK4  ja Sara NUO ERI NUK1 SA ja PN3. Saralle vara-serti ja vara-cacib. Todella hyvät arvostelut kaikille.

Helmikuussa suunnistimme Kauhavalle, tuomarina Antti Nieminen:
Smartteams Hobbit, Otto, om. Eija ja Matti Valutie, JUN ERI 1 PU 2 ja SERTI
Smartteams Fioretta, Sara, NUO ERI 3 SA
Smartteams Doing Magic Moves, Maisa, AVO ERI 2


Smartteams Grand Lady, Iines, JUN ERI 3

KASV 2 KP. Kasvattajaluokassa koirat 10,5 kk - 2 v 8 kk ikäisiä: Tasapainoiset rakenteet. Näkyvä sukupuolileima. Riittävä luuston vahvuus. Hammaspuutosten väheneminen ilahduttaa. Kaunis väritys ja turkin laatu. Onnea kasvattajalle.

Helmikuussa pidimme I-pentueelle pentutreffit juuri ennen kuin Gin muutti Ruotsiin. Oli mukava nähdä että oikein kelpo yksilöitä ovat kaikki. 

J-pentueesta jäi kotiin kasvamaan Sissel, S. Jewel of Juliet. Hän on pienikokoinen mutta suuriluonteinen tyttö, joka ei pienistä hätkähdä. 


Nella, Dragonhill Undin, lauman suuri päällikkö täytti maaliskuun alussa 12 vuotta. Hiukan on jo vauhti hidastunut mutta edelleen porskuttaa muiden mukana ja pitää lauman järjestyksessä. Julia tyttäriensä kanssa: vasemmalta Maisa, Sara, Cindy, Julia ja Sissel

Smartteams Hobbit, Otto, valmiina Kauhajoen näyttelyyn

Smartteams Jewel of Juliet, Sissel 4 kk


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää uutta vuotta 2024

Blogissa on ollut vaihteeksi hiljaiseloa kun muuten on ollut sitäkin vilkkaampaa. Edellisen päivityksen jälkeen on Neean ja Meten pennut muu...