keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Hyvää uutta vuotta!


Huh hulinaa! Viimeiset pari kuukautta on ollut lievästi sanoen kiirettä. Pentupäivityksiä on facebookissa, tänne blogiin asti ei ole muka kerennyt. Osa päivityksistä on julkisia niin että näkyvät vaikka kavereita ei oltaisikaan. Daisyn ja Napin pentueesta on nyt neljä muuttanut uusiin koteihin, bluemerletyttö odottelee meillä että saadaan rokotusasiat kuntoon ja muuttaa sitten Ruotsiin. Hän on sen verran aktiivinen tapaus että vaatii koiraseuraa ja muutenkin aktiivisen perheen - paras vaihtoehto löytyi nyt tuolta. Tästä pentueesta meille jäi sijoitukseen bluemerlenarttu Smartteams Izabella, Ilsa, tähän Ouluun.

Julian ja Ronin pennut kotiutuvat tällä viikolla. Tämä on sellainen villikkopentue ettei mitään rajaa. Pentueen kolme tyttöä ovat niin saman näköisiä että ei tosikaan. On paljon mahdollista että kuvia on nimetty väärin koska jos näistä ei näe kaulusta ei niitä erota toisistaan, ei vaikka kuinka niitä on tässä tuijotellut ja opiskellut. Säkäkorkeudetkin 7 viikon iässä aika tasaista: poika 19 cm, Jewel ja Joybelle 18 cm sekä Julianna 17.5 cm.

Pentujen lisäksi joulun ajan meillä viettivät myös Pudasjärvellä asuvat koiramme. Nella tuli muita  aikaisemmin kun jouduimme hänen kanssaan lääkärin juttusille. Vähentynyt ruokahalu ja ripuli selittyivät maksaan kiinnittyneestä kasvaimesta, joka löydettiin ultraamalla. Koska hemoglobiini oli varsin alhainen ei ole vielä yritetty sitä leikata - odotellaan ensin josko arvot nousisi. Samalla kertaa ultrattiin myös Demi, jonka syksyllä alkanut köhiminen sai diagnoosin: sydämen vajaatoiminta. Muutama viikko on tässä nyt pelattu lääkkeiden kanssa - täytyy sanoa että on opettelua kun tähän asti ei koirille ole vakituisesti mitään lääkkeitä tarvinnut muistaa antaa.

Alla muutama kuva, lisään kuvakansioihin pentukuvia kunhan tässä joku vapaa hetki tulee.
I-pentue 6 viikkoa

Smartteams Izabella 7 vk

J-pennut 6 viikkoa

Smartteams Jameson

Smartteams Jewel Of Juliet

Smartteams Joybelle

Smartteams JuliannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

U2 pentue on syntynyt

 18.6.2024 synnytti Sara meille viisi ihastuttavaa pentua: soopelinarttu ja -uros, trikkinarttu ja kaksi trikkiurosta. Syntymäpainot järjest...