sunnuntai 15. tammikuuta 2023

Vuosi 2023 jo "pitkällä"

Blogi meinaa hyytyä kokonaan kun on tuota tekemistä ollut ihan kiitettävästi taas tässä viime aikoina. Smartteams -shelttien uuden asuinpaikan valmistelu vie aikaa ja pitäähän sitä näitä karvakorviakin lenkittää, huoltaa ja viihdyttää. Loppuvuodesta käytiin vain Seinäjoen näyttelyssä ja sieltä tultiin kotiin  ERInomaisten Julian, Saran ja Säteen (Säde on Saran tytär, joka oli meillä näyttelylainassa) kanssa. Lisäksi epävirallisesti Säde JUK 5 ja Julia VET 5. Turkittomasta Sarasta mainio kommentti arvostelussa: Oikealaatuinen karvapeite, joskin tänään mukana vain kauluri ja housut. Kasvattajakilpailussa sijoituttiin kolmanneksi.

Tässä vielä joulun 2022 kokoonpano. Siri täytti lokakuussa 12 v ja saman iän saavutti Leidi heti marraskuun alussa. Terhakoita emäntiä ovat edelleen. Kuvista puuttuvat Daisy ja Greta, jotka viihdyttävät Pudasjärvellä ja Megan, joka muutti sijoituskotiin tähän lähelle syksyllä.Pentusuunnitelmista on tullut kyselyjä ja yksi suunnitelma on nyt mietintämyssyssä tulevalle keväälle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentuelämää

Neea synnytti 8.6.2023 ja laatikossa tuhisee kolme soopelipentua: yksi narttu ja kaksi urosta. Painot ovat hyvin nousussa ja Neea on loistav...