lauantai 16. heinäkuuta 2022

Heinäkuu jo puolivälissä!

Blogia ei ole ehtinyt taas päivittää on sen verran säpäkkää ollut alkuvuosi. Q-pentueesta Jessi jäi loppujen lopuksi kotiin, jossa temmeltää nyt kymmenen shetlantilaista. Sandrasta jouduimme luopumaan helmikuun alussa aivoverenvuodon tai muun äkillisen kallon sisäisen tapahtuman vuoksi. 

Näyttelyissä olemme käyneet jonkin verran. Tornion näyttely huhtikuussa oli ihan huippu tuloksiltaan:

Kasvattipoika Otto (S. Hobbit) AVO ERI 2 SA PU3 SERT. Iines (S. Grand Lady) AVO ERI 1 SA PN2, SERT ja FI MVA. Mette (S. Oh' Mylady) JUN ERI 3. Sijoitusnarttu Neea (S. Orchideea) JUN ERI. Julia (S. Unique Juliet) VET ERI 2 SA PN4. Sokerina pohjalla kasvattajaluokka (Iines, Neea, Mette ja Otto) KASV 2 KP

Sijoitusnarttu Neea (S. Orchideea) läpäisi toukokuussa paimennustaipumustestin Lohjalla arvosanalla erinomainen ja kommentilla "aktiivinen paimentyttö".

Uusikaarlepyy - Tuuri näyttelyreissulla kesäkuussa meillä oli mukana asuntoautossa koko lauma. Uusikaarlepyyssä Mette JUN EH JUK2, Sara VAL ERI VAK2 ja Julia VET EH. Sara ja Julia oli hiukan liian vahvoja ja Mette kaipaa vahvuutta tiukan tanskalaistuomarin mukaan. Erityisen tyytyväinen olen Meten tulokseen: just ekat juoksut ja pömpeli ihan sekaisin mutta kuitenkin esiintyi hyvin.
Iines näytteli Annen kanssa VAL ERI VAK1 ja samana päivänä Turun erkkarissa Diegolle (Sara&Unkas) NUO ERI NUK1 SA.

Tuurista Julialle ja Saralle EH mutta Metestä tämä tuomari tykkäsi (JUN EH JUK3), vaikka mainitsi olevan keskikokoa kookkaampi (37 cm) ja kuono-osan saavan täyttyä.

Haapajärvellä piipahdin näyttelyssä kesäkuussa Jessin ja Saran kanssa: Jessica ROP-pentu ja Saralle valioissa ERI.

3.7. Oulu KV:ssa tepsutteli Jessi ROP-pennuksi.
Sara valioissa ERI 4 SA ja Julia veteraaneissa EH. Kaikille oikein hyvät arvostelut, erityismainintana Julialla oli lyhyet jalat ja kuono, Saralla "Nice calm presentation".

Heinäkuussa käytiinkin sitten pitempi reissu Pärnun näyttelyssä. Perjantain tulokset olivat: Sara VAL ERI VAK2, Mette, Sissel ja Julia olivat Erittäin Hyviä.
Lauantaina sitten tulikin jättipotti, jota ei todeksi meinannut uskoa: Julia ROP VET ja VSP. Jessi ROP-pentu, Mette JUN ERI 4 SA, Sissel AVO ERI 1 SA PN 5 ja SERTI, Sara VAL 2 SA, Smartteams ROP-kasvattaja.
Kasvateista Diego PU 3, SERT ja VARA-CACIB.

Loppukehissä sitten päivän kruunaus: Smartteams BIS1 kasvattaja!

Sunnuntaina Jessi ROP pentu, Mette JUN ERI 3, Sara VAL 1 SA PN4 & VARA-CACIB, Julia VET ROP PN3, Sissel ROP & SERTI & CACIB ja Smartteams ROP kasvattaja. Korona-ajan poikkeussäännöt ovat vielä voimassa, joten Juliasta tulee näin ollen Eestin Veteraanimuotovalio.
Kasvateista Diego NUO ERI 1 SA, PU 5.

Smartteams-kasvateille suunnattu hierontakurssi pidettiin kuluneella viikolla. Kaksi-iltaisen kurssin kouluttaja oli Marjut Nieminen Weteriltä.

Smartteams BIS1 -kasvattaja, tuomari Irina Poletaeva.
Ryhmässä Julia, Sissel ja Sara.Sissel, 3,5 v. ROP sunnuntaina.
Sissel sai tältä reissulta kaksi sertiä.Julia 10,5 v.
Lauantaina ja sunnuntaina ROP-veteraani.Jessi melkein 8 kk.
Lauantaina ja sunnuntaina ROP-pentu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää uutta vuotta 2024

Blogissa on ollut vaihteeksi hiljaiseloa kun muuten on ollut sitäkin vilkkaampaa. Edellisen päivityksen jälkeen on Neean ja Meten pennut muu...