maanantai 15. maaliskuuta 2021

Maaliskuu jo puolivälissä!

Alkuvuosi on hurahtanut remontoidessa. Parketti sai väistyä vinyylilankun tieltä ja kyllä nyt kelpaa nelijalkaisten uudella lattialla tepsutella. Shelttitytöt tekivätkin juoksut hieman etuajassa; odottelin niitä helmikuulle mutta Julia aloitti jo tammikuussa ja siitä sitten perässä tuli koko revohka. Daisy treffaili komean trikkipojan kanssa pari kertaa ja näyttäisi siltä että jos hyvin menee niin pääsiäispentuja tupsahtaa pentulaatikkoon. 

Alkuvuodesta päättyi lähes 3,5 vuoden mittainen opiskeluni eläinhomeopaatiksi. Oli erittäin  mielenkiintoinen ja todella hyödyllinen koulutus, jonka oppeja olen näiden omien koirien kanssa saanut jo hyödynnettyä. Tuossa sivussa tuli opiskeltua eläinrefleksologiaakin ja sehän se vasta mielenkiintoista on.

Alla muutama kuva siitä kuinka koirakansa rentoutui viikonloppuna. Onhan se raskasta kun henkilökunnan toisen jäsenen etätyöt jatkuvat eikä heillä ole kunnon vapaapäiviä kun pitää seurata milloin ehkä päästään käymään ulkona.


Daisy 

Gretan tyylinäyte

Megan umpiunessa

Pinja

Ronin koiranunta

Sara



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää uutta vuotta 2024

Blogissa on ollut vaihteeksi hiljaiseloa kun muuten on ollut sitäkin vilkkaampaa. Edellisen päivityksen jälkeen on Neean ja Meten pennut muu...