maanantai 23. maaliskuuta 2020

Kotoilua

Koronan levitessä on "vapaa-aikaa" tullut yllättäen lisää. Koiranäyttelyt on keväältä peruttu ja mennee myöhään kesään ennen kuin niihin menoa voi suunnitellakaan. Koirilla alkaa olla ehkä hieman stressiä kun henkilökunnasta ainakin toinen on arkipäivätkin paikalla tekemässä etätöitä; päiväunet ovat varsinaista koiranunta.

Daisyn ja Ronin pojat muuttivat pari viikkoa sitten uusiin koteihin, joiden valinnat ei jälleen kerran ollut mitään helppoa hommaa. Hyviä kotiehdokkaita oli taas enemmän kuin tarpeeksi. Kaksi poikaa jäi tähän Ouluun, yksi Tyrnävälle, yksi Kokkolaan ja yksi matkusti Vaasaan. Tytöstä tuli Pinja ja hän jäi kotiin Daisy-mamman iloksi tai välillä kyllä kauhuksikin.

Helmikuussa kävimme Tornion näyttelyssä. Ensin sain esittää kasvattipojan, Oton (S. Hobbit), joka NUO ERI NUK2 SA. Sissel juniorinartuissa ERI JUK3 SA. Sara VAL ERI VAK2. Julia täytti helmikuun alussa 8 vuotta ja pääsi näin ollen veteraaneihin: ERI VEK4 SA. Iines Annen kanssa hienosti NUO ERI NUK1 SA. Esitimme myös kasvattajaluokan, joka KASV2 KP. Näyttelyssä oli myös useampi Ronin jälkeläinen, joiden esiintymistä oli ilo seurata.


Pinja, etätyöassari 9 vk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotoilua

Koronan levitessä on "vapaa-aikaa" tullut yllättäen lisää. Koiranäyttelyt on keväältä peruttu ja mennee myöhään kesään ennen kuin ...