sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Liettuan terveisiä ja mammoja

Käväistiin muutama viikko sitten Einin (Päivänpaisteen kennel) ja koiruuksien kanssa Liettuassa näyttelyreissulla. Mukana olivat Roni, Sara ja Einin kasvatti Tyyne. Sara oli molempina päivinä ROP-pentu (baby-luokka), Roni lauantaina VSP ja sunnuntaina sijoittui luokassaan toiseksi. Sunnuntaina Tyyne oli puolestaan VSP. Saatiin siis mitä reissusta oltiin "hakemassa", Tyynelle ja Ronille N-serti. Sara esiintyi hienosti joten eipä enää niin jännitä lähteä Suomessa näyttelyihin hänen kanssaan. Molempina päivinä oli shelttejä kehässä n. 20 kpl.

Viikko sitten oli Pohjois-Suomen Shelttien vuosikokous ja siellä odottikin yllätys: Roni on Pohjois-Suomen Shelttien näyttelyuros v. 2017!

Parin viikon päästä on sitten jännät paikat kun odotellaan Leidin ja Aidan pentuja syntyväksi. Leidillä näkyi ultrassa 3-4 pentua ja Aidalla 3 pentua. Toivotaan nyt että kaikki sujuu hyvin loppuun asti ja saadaan pariin pentulaatikkoon tuhisijoita. Lisätietoa yhdistelmistä pentusivulta.


Aida odottaa hyvin pirteänä.

Leidi puolestaan kovasti jo puuskuttelee ja tyylilleen uskollisena
on sitä mieltä että kuvia ei oteta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotoilua

Koronan levitessä on "vapaa-aikaa" tullut yllättäen lisää. Koiranäyttelyt on keväältä peruttu ja mennee myöhään kesään ennen kuin ...