maanantai 7. syyskuuta 2015

Kaksiviikkoiset

Torstaita vasten yöllä alkoi merleuros itkeskellä ja käytin sitten lääkärissä torstaina. Mitään rakenteellista poikkeavuutta ei ultrassa löytynyt ja sydän- sekä keuhkoäänet olivat puhtaat. Pissaus oli vaikeaa ja sitä piti avustaa joten jotain synnynnäistä vikaa taisi olla. Olo hieman vaihteli loppuviikon kunnes sunnuntaina hän nukkui pois. Pentulaatikossa köllöttelee nyt sitten kaksi trikkinarttua, merlenarttu ja mustavalkoinen uros. Ruoka maistuu ja silmät ovat auenneet - nyt vain odotellaan että alkavat enemmän liikuskella jotta aletaan nähdä millaisia ovat luonteeltaan. Pentukyselyjä on runsaasti joten uskon että aikanaan kaikille löytyy oikein sopivat kodit. Vielä ei ole kotisuunnitelmia  tehty eikä varmaan tehdäkään ennen kuin nähdään mitä Daisy saa aikaan tässä viikon sisällä.
Siri tuli vaihteeksi Pudasjärveltä meille joten myös mummo on nyt kotona Elik-papan lisäksi - pennunkatsojat näkee siis aikanaan myös emän vanhemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotoilua

Koronan levitessä on "vapaa-aikaa" tullut yllättäen lisää. Koiranäyttelyt on keväältä peruttu ja mennee myöhään kesään ennen kuin ...