tiistai 25. elokuuta 2015

A-pentue on syntynyt!

A-pentue köllii nyt tyytyväisenä pentulaatikossa. Lauantaiaamuna kävi Nellillä lämpö alhaalla - siitä arvelimme että sunnuntaipentuja tulee. Synnytys alkoi sunnuntaina kymmenen maissa vesien menolla. Reilun puolen tunnin supistelujen jälkeen alkoi tapahtua: klo 11.50 syntyi trikkityttö 123 g ja viiden minuutin päästä siitä tricolour-poika 194 g. Klo 13.05 putkahti merletyttö 215 g ja 13.15 tricolour tyttö 158 g. Tiineysultrassa pentuja näkyi 3 - 4 joten ajattelimme pentujen olevan siinä ja vietiin Nelli pesulle. Siinä pentuja hoitaessaan alkoikin supistella ja yllätysnumerona syntyi vielä merleuros klo 14.30. Synnytys sujui oikein mallikelpoisesti ja reippaasti. Eilen pentuja katsellessani huomasin yhtäkkiä että tricolourin värisenä pitämältäni pojalta puuttuukin tan-väri eli taitaakin olla musta-valkoinen. Odotellaan vielä muutama päivä että alkaako mistään tania pilkistää mutta tässä vaiheessa näyttää epätodennäköiseltä että näin kävisi. Tämän pentueen myötä tuli meidän Elikistä ensimmäisen kerran pappa ja Siristä mummo :)

Painot ovat alkaneet nousta mukavasti ja Nelliltä pentujen hoito sujuu oikein hyvin. Toivotaan saman suuntauksen jatkuvan sillä reilun parin viikon päästähän odotellaan B-pentueen syntymistä. Daisylle ruoka maistuu ja melkoisesti on masu jo kasvanut.

A-pennut 1 vuorokauden ikäisenä. Tytöt syömässä ja pojat nukkuvat edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotoilua

Koronan levitessä on "vapaa-aikaa" tullut yllättäen lisää. Koiranäyttelyt on keväältä peruttu ja mennee myöhään kesään ennen kuin ...