lauantai 9. lokakuuta 2021

Säpäkkää syksyä!

Blogissa on ollut kesän ajan varsin hiljaista, sillä kaikenlaista tekemistä on ollut aika lailla kotona asuvien koiruuksien (9 kpl) sekä muualla asuvien omien tai sijoituskoirien kanssa. Myös rotuyhdistyksen hommat ovat vaatineet oman aikansa. Muutamat näyttelyt käytiin kesän aikana ja tuloksiin ollaan tyytyväisiä. Julia on ollut iloinen kun on päässyt pitkän tauon jälkeen kirmaamaan näyttelyissä, virkeä vetsku. Toinen kehäkettu oli Sara. 

Iloksemme saimme Siikajoen pentunäyttelyyn mukaan viisi pentua 1.4. syntyneestä pentueesta. Meillä oli siellä oikein mukava päivä. 

ROP-kasvattajaryhmä, jossa mukana Neea, Mette, Jaska ja Omar

Kesällä tehtiin pentusuunnitelmia, jotka sitten vähän yllättäen paisuivatkin alkuperäistä laajemmiksi. Sijoitusnarttu Ilsa astutettiin elokuun lopussa, Sara syyskuun puolivälin jälkeen ja sokerina pohjalla kasvattimme Lumi on astutettu tänä viikonloppuna. Jos hyvin menee niin meillä on muutaman viikon päästä taas pentulaatikossa asukkaita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää uutta vuotta!

Oli niin säpäkkä loppuvuosi ettei ole matkassa tahtonut pysyä. Viimeisin päivitys näkyy olevan Saran synnytys. Kolmaskin pentue (Lumi & ...