sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Pentuja...

Viime kuulumisista onkin vierähtänyt taas muutama kuukausi. Näyttelyissä ei ole tarvinnut käydä kun koronan vuoksi lähes kaikki on peruttu. Heinäkuun alkupuolella teimme koiruuksien kanssa melkein viikon lomareissun asuntoautolla. Koko ajan satoi vettä joten ei niin pitkään viihdytty kuin suunniteltiin. Ennen reissua astutimme Saran ja Gretan. Noiden astutusten tulokset ovat nyt pentulaatikossa: Saralla trikkipoika ja soopelityttö, s. 31.8.2020. Gretalla kaksi mustavalkoista poikaa sekä bi-merle tyttö ja poika, s. 4.9.2020. Gretalla näkyi ultrassa 3-4 pentua, loppujen lopuksi niitä oli kuitenkin 6, joista yksi syntyi kuolleena ja mustavalkoinen narttu eli vain pari päivää. Saralla näkyi ultrassa 4 pentua. Pikaprogea jos olisimme uskoneet ei Saralla olisi nyt pentuja, sillä arvo oli astutuspäivän aamuna 20. Gretalla arvo oli samana aamuna 7,5. Jälleen kerran saimme todeta että Roni on meidän paras progemittari, hän kyllä kertoi oikean päivän taas hyvin selkeästi.

Elokuun puolivälissä käytimme muutaman koiran Kajaanissa ammattikuvaajan kuvattavana. Tuli kyllä hienoja kuvia! Kaikki muut kuvat on päivitetty koirien omille sivuille paitsi sijoituksessa olevan Iineksen (S. Grand Lady) kuva, joka tässä. Iines onkin kulkenut Annen kanssa näyttelyissä ja saanut oikein hyviä tuloksia: Kajaanissa 15.8. hän oli PN4 ja viime viikonloppuna Joensuussa hän tepasteli: ROP ja RYP4. 

Iines 2,5 v. Kuva: Miina Lukkari

Iines 2,5 v. Kuva: Miina Lukkari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heinäkuu jo puolivälissä!

Blogia ei ole ehtinyt taas päivittää on sen verran säpäkkää ollut alkuvuosi. Q-pentueesta Jessi jäi loppujen lopuksi kotiin, jossa temmeltää...