torstai 2. tammikuuta 2020

Heinäkuu - joulukuu 2019 pikakelauksellaViime päivityksestä onkin aikaa vierähtänyt ja paljon on ehtinyt tapahtua, niin mukavia kuin ikäviäkin asioita. Aloitetaan jälkimmäisistä. Nella (Dragonhill Undin) pääsi autuaammille paimennusmaille rauhallisesti kotona 15.7.. Joulukuun 2018 alussa löydettiin maksaan kiinnittynyt kasvain ja sydämen vajaatoiminta, jotka johtivat pikku hiljaa hiipumiseen. 23.7. luovutti Cindyn pikku tyttö ja näin ollen tästä pentueesta ei jäänyt jäljelle ketään. 11.8. oli sitten Demin vuoro lähteä. Vatsaonteloon alkoi kerääntyä nestettä eikä sydän- ja nesteenpoistolääkityksen lisääminen auttanut. Nestettä poistettiin mutta sillä saatiin vain parin päivän helpotus.


Shelttierkkarissa Oulussa sijoittui Ronin hieno jälkeläisluokka 2. sijalle. Jälkeläiset olivat kaikki blue merlejä. Sara tepasteli Jiri-isänsä jälkeläisluokassa, joka vei voiton. Muuten ei mainittavampia tuloksia erkkarista tullut. Kaiken kaikkiaan mukava päivä, joka onnistui järjestelyjen osalta hyvin.Ronin jälkeläisluokka 

Elokuun alussa kävimme näyttelyssä Norjassa, Fauskessa. Sieltä Roni sai sertin ja valioitui näin myös Norjaan ja samalla tuli meriitit kasaan Pohjoismaiden Muotovalio -titteliin. Sara sijoittui paras narttu 4. ja sai varasertin. Iinekselle EH.

Iines ja Roni Fauskessa iltakävelyllä


Elokuun lopulla sijoitusnarttumme Iines kävi emäntänsä kanssa näyttelyreissulla Viipurissa ja hienostihan siellä meni: NUO 1 SA serti ja ROP , NUO 1 SA serti ja VSP sekä erkkarissa NUO 1 SA PN4.

Syksyllä kävimme Dogstopissa uintireissulla ensin Maisan poikien Tarmon, Jussin ja Sulon kanssa ja vähän myöhemmin Daisyn jälkeläisten Gretan, Bondin, Erkon, Jaden ja Ilsan kanssa. Kaikki olivat oikein kelpo uimareita. Ensimmäisellä reissulla oli mukana myös meidän uimamaisteri Daisy.

Elikiä kävimme tapaamassa sijoituskodissaan Muhoksella marraskuun alussa kun hän täytti 8 vuotta. Siellä hän on oikein reippaana ja viihtyy erinomaisesti saadessaan kahden ihmisen jakamattoman huomion.

Sisselin kanssa kävimme Jyväskylän näyttelyssä marraskuussa. Molempina päivinä tuli arvosanaksi erittäin hyvä ja siihen olemme erittäin tyytyväisiä. Neiti osasi käyttäytyä yllättävän hyvin, minä olin varautunut jos mihin konnankoukkuihin mutta ihan turhaan.


Sissel 1 v.


25.10.2019 oli päivä jolloin Ronista tuli kansainvälinen muotovalio. Virallisesti hän on nyt sitten:

C.I.B POHJ MVA FI MVA SE MVA NO MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BY MVA KETRIN'S PEPPERONI

Multi CH Ketrin's Pepperoni 3,5 v.


Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.


Syksyllä kävimme Halon kanssa mätsärissä, jonka yhteydessä otettiin alla oleva kuva. Reipas ja komea poika on hänestä kasvanut.

Halo, Smartteams Hanzel, 1,5 vEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää uutta vuotta!

Oli niin säpäkkä loppuvuosi ettei ole matkassa tahtonut pysyä. Viimeisin päivitys näkyy olevan Saran synnytys. Kolmaskin pentue (Lumi & ...