tiistai 22. elokuuta 2017

Lomailua Julian kanssa

Säästin yhden kesälomaviikon tänne elokuun lopulle jotta saadaan rauhassa keskittyä Julian synnytykseen. Lämpöjä on mittailtu mutta ihan normaalissa on vielä pysytty.

Raahen ryhmänäyttelystä tuli Ronille neljäs serti, oli paras uros ja rotunsa paras koira. Ryhmäkehässä pääsi kuuden joukkoon mutta sijoitusta ei tullut.

Elo-Kareliaan Joensuuhun meiltä lähti Roni, Maisa ja Greta. Juha jäi kotiin koiranhoitajaksi ja olin reissussa Heikkilän Einin kanssa. Meillä oli oikein mukava reissu ja tuloksiin ollaan hyvin tyytyväisiä: Roni lauantaina NUO ERI, NUK1 SA, paras uros 2., varaserti ja varacacib. Sunnuntaina NUO ERI NUK1 SA. Maisalle lauantaina JUN ERI JUK2 SA ja sunnuntaina JUN ERI JUK2 SA ja paras narttu 2. sekä varaserti. Greta tepasteli molempina päivinä pentuluokan 2. sijalle. Neiti sai oikein hyvät arvostelut. Toisena päivänä oli kehässä vähän tuuliviirinä mutta pistetään se väsymyksen ja myrskytuulen piikkiin.

Ronille on syntynyt lisää jälkikasvua sitten toukokuun: heinäkuussa syntyi Kittilään Tyyne-morsiamelle kolme pentua, neljäs pentue syntyi Pietarsaareen Myhappiness kenneliin Wandalle ja viides pentue elokuun alussa Dash'ing kenneliin Säteelle.


Greta kehässä. Kuva Eini Heikkilä.

Roni odottaa vuoroaan. Kuva Eini Heikkilä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää uutta vuotta!

Oli niin säpäkkä loppuvuosi ettei ole matkassa tahtonut pysyä. Viimeisin päivitys näkyy olevan Saran synnytys. Kolmaskin pentue (Lumi & ...