tiistai 12. heinäkuuta 2016

Oulu KV ja päivitystä

Sunnuntaina meiltä tepasteli Oulussa Daisy ja Cindy. Daisyn esiintyminen oli kyllä iloinen yllätys; oli tosi reippaana (ehkä vähän liiankin kun kehässä yritti makupalaa saada haukahtamalla) eli pennutus teki tämän suhteen hyvää. Toivotaan että vaikutti samoin myös agilityyn. Daisylle isossa avoimien narttujen luokassa laatuarvosanaksi ERInomainen. Täysin pohjavillattomalle Cindylle nuorten luokassa laatuarvosana ERInomainen. Cindy voitti luokkansa ja saipa vielä SA:n, jolla sitten mentiin paras narttu -kehään. Siellä ei virallista sijoitusta mutta epävirallisesti sijalla 5-7, joka on todella hyvin kun ottaa huomioon näyttelyyn ilmoitettujen narttujen määrän, joka oli 47 kpl.

Eilen muutti Julian Maisa-tyttö sijoituskotiin tähän Ouluun. Pikkasen meinaa olla pojalla ikävä kun taistelukaveri lähti mutta eiköhän se viikonloppuna iloksi muutu hänelläkin kun pääsee uuteen kotiin isoveljen kanssa kisaamaan. Viimein sain tehtyä kuvasivustollemme kansion myös tälle pentueelle.



Mitä miettinee Cindy ennen kehään menoa...

Daisy arvosteltavana, kuva: Santra Risto

Daisy liikkeessä, kuva: Santra Risto

Turistipoika Ronilla piti välillä latautua. Näyttää olevan mukavat unet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää uutta vuotta 2024

Blogissa on ollut vaihteeksi hiljaiseloa kun muuten on ollut sitäkin vilkkaampaa. Edellisen päivityksen jälkeen on Neean ja Meten pennut muu...