perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappu!

Vappua on vietetty kotielämästä nauttien. Sandra hoitaa innolla pentuaan - muut koirat kävivät irroittelemassa pitkällä metsälenkillä isännän kanssa. Pennun viralliseksi nimeksi tulee Smartteams Zinnia. Neiti täyttää huomenna 5 viikkoa. Saapa nähdä saako saman painolukeman aikaan kuin Cindyllä oli vastaavassa iässä. Reilun viikon verran on hän nyt nassuttanut myös kiinteää ruokaa. Ensin pari kertaa nautajauhelihaa ja sittemmin samaa raakaruokaa jota meillä muut koiruudet syövät illalla. Sandra-mamma osaa mainiosti taktikoida tissittämisen niin että Zinnian masu on aika lailla täysi kun kiinteä ruoka alkaa olla siihen malliin lämminnyt että se tarjoillaan; tietää että hän saa syödä sitten loput mitä pennulta jää :) Hampaita on Zinnialla suu jo täynnä - niitä pitää sitten testailla vähän joka paikkaan. Luonnetta neidillä on vaikka muille jakaa: selällään ei voi olla muulloin kuin nukkuessaan, huutaa kurkku suorana aitauksessa jos mamma ei ole paikalla kun hänen mielestään pitäisi ja pienet pehmolelut saavat rökitystä oikein örinän kanssa.

Demin kanssa kävimme pari viikkoa sitten ensimmäisissä virallisissa agilitykilpailuissa. Hylätty tuli mutta eipä haittaa: radalla tai harkoissa ei oltu ennen kisaa käyty 2 kuukauteen joten siihen nähden hyvin suoriutui Demi - hylky tuli ihan ohjaajan omasta ohjaamattomuudesta. Seuraavat kisat ovat muutaman viikon päästä.

Sirin ja Elikin tytär Ohmi kävi meillä tässä yhtenä viikonloppuna hoidossa. Kylläpä on sirpakka neiti; vauhtia piisasi niin että oli meidänkin hyvin ehtiväiset koiruudet ihmeissään.

Ohmi ja vappuhattu

Zinnia 4 viikkoa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotoilua

Koronan levitessä on "vapaa-aikaa" tullut yllättäen lisää. Koiranäyttelyt on keväältä peruttu ja mennee myöhään kesään ennen kuin ...