torstai 11. lokakuuta 2018

Pikaisesti kuulumisia

Elokuussa kävimme Siikajoen pentunäyttelyssä. Mukana meillä Halo ja Otto, Iines oli Annen kanssa ja Minttu emäntänsä kanssa. Otto oli ROP-pentu ja tuli ryhmässä 4. sijalle. Iines puolestaan paras narttupentu shelteistä. Kasvattajaryhmäkin kun saatiin kasaan niin esitettiin ja siinä BIS-2. Hienosti pennut esiintyivät joten tästä on hyvä jatkaa näyttelyitä heidän kanssaan.

Veljekset Halo ja Otto, sisarukset Iines ja Minttu

Halo, Smartteams Hanzel

Iines, Smartteams Grand Lady

Otto, Smartteams Hobbit, ROP, RYP-4, om. Eija ja Matti Valutie

Otto ja Iines


Syyskuussa kävimme Riikassa näyttelyssä ja sieltä tuliaisena Saralle Latvian Juniorimuotovalion arvo. Neiti oli molempina päivinä juniorinartuissa 1. sijalla ja lauantaina paras narttu. Mukana olivat myös Elik, Maisa ja Halo. Elik kävi kehässä toisena päivänä tienaten EH:n - ei ollut tarpeeksi elegantti.. Maisalle ERInomaista ja EH:ta. Halo toisena päivänä ROP-pentu. Mukava reissu asuntoautoillen - yöpyminen sujui helposti näyttelyalueen pihalla.

Halo vauhdissa

Sara Riikassa

Viime viikonloppuna kävimme Sundsvallissa katsastamassa millaista on näyttelytouhu Ruotsissa. Sinne oli ilmoitettu 60 shelttiä joten odotukset tuloksien suhteen eivät olleet korkealla. Hienostihan siellä sitten kuitenkin meni: Roni oli ensimmäistä kertaa valioluokassa sijoittuen kolmanneksi, paras uros luokassa sijoitus oli 4. ja kun 1-3. sijojen koirat olivat jo Ruotsin valioita niin sertihän sieltä paukahti ja näin ollen Ronista myös Ruotsin valio! Roni on nyt siis FI MVA EE MVA LT MVA LV MVA BALT MVA ja kun vahvistus tulee niin myös SE MVA. Sara puolestaan sijoittui juniorinartuissa ykköseksi sa:n kera.

Tänään tuli Saralle postia Latviasta ja hän on nyt sitten LT JMVA LV JMVA EE JMVA ja BALT JMVA.


Saran viimeisimmät rusetit

Tänään kävimme Julian ja Daisyn kanssa tiineysultrassa. Mennessä ajattelin että kantavia ovat mutta ultran tulos on kyllä tyrmäävä. Daisyllä näkyi ainakin 5 pentua, ehkä 6 ja Julialla ainakin 5 pentua. Hyvin olivat eläväisiä kaikki, toivotaan että loppuodotuskin sujuu hyvin. Daisyn sulhanen on Rovaniemen poika, Nappi (Sweetheart) ja Julian sulhanen meidän Roni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotoilua

Koronan levitessä on "vapaa-aikaa" tullut yllättäen lisää. Koiranäyttelyt on keväältä peruttu ja mennee myöhään kesään ennen kuin ...