keskiviikko 8. elokuuta 2018

Druskininkai 3.-5.8.2018

Elokuun ensimmäisenä päivänä lähdimme kohti Liettuaa Einin ja Sadun kanssa. Koirista mukana Roni, Maisa, Greta ja Sara. Ensimmäinen yö Helsingissä, josta torstaiaamuna laivaan. Perille Druskininkaihin saavuimme perjantaita vasten yöllä, vähän puolen yön jälkeen. Koko matkan ajan lämpötila huiteli päivällä varjossa + 28 asteen tienoilla ja auringonpaisteessa meinasi paistua. Palatessa yövyimme Latvian puolella lähes perhemajoituksessa. Kotiin palasimme myöhään maanantai-iltana. Matka oli oikein hauska, on taas mummona kiikkustuolissa muisteltavaa :)

Tulostenkin puolesta matka oli oikein onnistunut: Ronista tuli Liettuan muotovalio. Saaliina hänellä kolme sertiä, Cacib ja Vara-Cacib. Lauantaina Roni oli ROP ja ryhmäkilpailuissa valittiin viiden joukkoon, sijoitusta ei kuitenkaan tullut. Sara oli kaikkina kolmena päivänä ROP-juniori ja hänestä tuli Liettuan juniorimuotovalio. Lauantain näyttelyssä jaettiin Cruftsiin 2019 osallistumisoikeuksia. Roni ja Sara sinne olisi nyt oikeutettuja osallistumaan - katsotaanpa nyt ehditäänkö sinne asti. Maisalle laatuarvosanana 2 x ERInomainen, kilpailuissa avoimen luokan 2., lauantaina hän oli "erittäin hyvä" rintakehän ollessa tuomarin mielestä liian lyhyt. Greta yllätti kyllä täysin sillä odotin että kehässä keksii kaikenlaista mutta eipä mitään; hänellekin 2 x ERInomainen ja lauantaina "erittäin hyvä", joka tuli kylläkin vähän vikkuroivasta käytöksestä.

Saran saalis
Gretan diplomit

Ronin tuliaiset


Greta, the linssilude. Gretasta on nyt maailmalla satoja kuvia - kaikki
ohikulkijat niin näyttelyssä kuin lenkilläkin halusi hänestä kuvan.


Teltassa odottelua

Roni lauantain saaliin kanssa

Sara 

Maisan sohvapesä

Tämä hieno rakennus oli majapaikkaamme vastapäätä.

Siskopuolet Sara ja Maisa laivan lemmikkihytissä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotoilua

Koronan levitessä on "vapaa-aikaa" tullut yllättäen lisää. Koiranäyttelyt on keväältä peruttu ja mennee myöhään kesään ennen kuin ...