sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Kesä on tullut!

Niinpä se on jo kesä ja blogi on ollut hiljaisena hyvän aikaa. Kaiken näköisiä kiireitä on ollut ja eikä nuo näytä oikein hellittävän vieläkään. G- ja H-pentueet ovat jo lentäneet pesästä paria poikkeusta lukuun ottamatta. G-pentueen yksi poika odottelee meillä vielä rokotuksia jotta pääsee muuttamaan ulkomaille ja H-pentueesta Halo jäi asumaan Aida-mamman luokse meidän yhteisomistukseen. G-pennuista "emäntä", Iines, lähti sijoitukseen joten toivotaan että hänestä saadaan jatkoa Sandra-Leidi -linjaan. Tänään kävi meitä viihdyttämässä Iines (emäntä), Minttu (pikku-akka) ja Topi (täpläniska). Kuvia löytyy G-pentueen kansiosta. Melkoisia tulisieluisia menijöitä ovat. Välillä piti rauhoitella menoa niin ihmisten kuin Leidi-mammankin.

Greta (S. Elegant Biblue) kävi vähän aikaa sitten terveystarkeissa ja hienot tulokset tulivat: lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja polvet 0/0. Toivottavasti saataisiin tästäkin pentueesta myös muiden pentujen terveystuloksia!

Pentutapaaminen 3.6.2018. Leidi seuraa osaako Daisy olla nätisti pentujen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotoilua

Koronan levitessä on "vapaa-aikaa" tullut yllättäen lisää. Koiranäyttelyt on keväältä peruttu ja mennee myöhään kesään ennen kuin ...