lauantai 23. kesäkuuta 2018

Juhannuksen viettoa

Tämä juhannus kuluu pääsääntöisesti kotosalla; koirien pesua ja muuta puuhastelua heidän kanssaan. Elik on viettänyt muutaman viikon Pudasjärvellä Nellan ja Sirin kanssa - eilen kävimme hakemassa hänet kotiin ja Leidi meni sinne vuorostaan verestämään pallonpeluu-taitojaan samalla kun kasvattaa turkkiaan, joka pentujen jälkeen on olemattomissa. 

Viime viikonloppuna käväisimme koko porukalla asuntoautoretkellä Kittilässä ja Rovaniemellä. Mukana olivat Roni, Sara, Greta, Daisy, Julia, Cindy, Demi, Sandra, Leidi ja Leidin Luca-poika, joka jatkoikin Kittilästä matkaa oman perheen kanssa. Kittilässä kävimme katsomassa paria ihanaa pentuetta Päivänpaisteen kennelissä ja sunnuntaiaamuna suuntasimme sieltä Rovaniemen näyttelyyn. Näyttelyssä Roni oli avoimen luokan 2. ja Sara tempaisi junioriluokan voittoon ja oli loppujen lopuksi paras narttu 4 vara-sertin kera. Sara siis uusi Tuurin tuloksen, jossa myös oli paras narttu 4 ja sai vara-sertin. Tuurista myös Ronille vara-serti ja paras uros 2. sija.

Sara, Daisy ja hymynaama-Julia

Koko shelttilauma menomatkan tauolla.


Sara Rovaniemen näyttelyssä 17.6.2018

Maisa tempaisi Sadun kanssa huipputuloksen Kotkan näyttelyssä 16.6.: voitti nartut, oli vsp saaden sertin ja Nord-sertin. Olisipa ollut mukava olla paikan päällä katsomassa! 

Sandra-mummo oli kaahaillut Pudasjärvellä pari viikkoa sitten niin että vasemman polven eturistiside on katkennut. Polvea on nyt hoidettu tukisiteellä ja homeopaattisilla aineilla, leikkausaika on varattuna ensi viikolle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotoilua

Koronan levitessä on "vapaa-aikaa" tullut yllättäen lisää. Koiranäyttelyt on keväältä peruttu ja mennee myöhään kesään ennen kuin ...