lauantai 30. joulukuuta 2017

Loppuvuosi 2017

Onpahan aikaa hurahtanut viime tekstistä. F-pennut ovat muuttaneet koteihinsa aikaa sitten; Pikku-ukko ja Pikku-Maisa jäivät Ouluun, Isäntä Kannukseen ja Sara on meillä kotona. Oikein ovat loistavia pikkushelttejä kaikki. Tulipa tuossa hankittua yksi pentu oman tuotannon ulkopuoleltakin Smartteamsin tiimiin. Ronin ja Esmen tytär, Pähkinäpolun Kiara, on nyt meillä sijoitusnarttuna tässä Oulussa. Kiaralle jäi kutsumanimeksi Panda, kasvatuskodissa siksi kutsuttu ja onhan hän ihan Pandan näköinenkin.
Panda 11-viikkoisena

Näyttelypuolella on ollut hieman hiljaisempaa. Latvian Liepajassa kuitenkin piipahdettiin Maisan ja Ronin kanssa joulukuussa. Lauantaina Maisa NUO ERI 2 ja Roni PU2, serti. Lauantaina tuomaroi serbialainen Nikola Konrad. Sunnuntaina Maisa NUO ERI1, PN3 ja serti, Roni PU1, ROP, serti ja ryhmässä sijoittui vielä neljänneksi. Sunnuntain tuomari oli Olga Krin Venäjältä. Matkaseurana meillä oli ihastuttava belgianpaimenkoira Jalo emäntänsä kanssa. Kaikin puolin mukava reissu vaikka kilometrejä kertyikin hieman reippaammin, n. 2500.

Jouluna vietettiin synttäreitä. Joulupäivänä Greta 1 v ja tapaninpäivänä Sandra 10 v. Alla sankareista kuvat.
Sandra 10 v.

Greta 1 v.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotoilua

Koronan levitessä on "vapaa-aikaa" tullut yllättäen lisää. Koiranäyttelyt on keväältä peruttu ja mennee myöhään kesään ennen kuin ...