sunnuntai 22. tammikuuta 2017

E-pennut 4 viikkoa

Tänään tuli E-pennuilla 4 viikkoa täyteen. Painot nousevat hyvää vauhtia: painavin oli tänään tyttö 1538 grammallaan. Dumbo oli samassa iässä 1688 g. Uusia koteja ollaan jo kovasti mietitty ja nyt on kyllä kovasti ajateltavaa siinä kuka mihinkin lähtee. Luonne-eroja ei ole kovin vielä paljastunut, kaikki osaavat tarvittaessa tulistua samalla tavalla ja oleilevat tasaisesti itsekseen ja porukassa.
Täältä löytyy tänään otettuja kuvia: https://smartteams.kuvat.fi/kuvat/Smartteams+E-pentue,+s.+25.12.2016+Daisy+&+Aapo/4+viikkoa+22.1.2017/

Zena-tyttö on sitten muuttanut pysyvästi uuteen kotiin Etelä-Pohjanmaalle. Lähti joulukuun alussa kokeilemaan ja hyvin kuulostaa menevän. Uskon kyllä että neiti on elementissään kun on perheen ainoa koira ja tekemistä varmasti riittää.

Muuten arki kulkee normireittejään. Demin kanssa käymme agilityssä ja Dumbolla on nyt meneillään kuusi kertaa kestävä agilityn jatkokurssi. Aluksi on vähän jännittänyt vieras halli ja melu sekä vilinä siellä. Koko ajan kuitenkin mennään rennompaan suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotoilua

Koronan levitessä on "vapaa-aikaa" tullut yllättäen lisää. Koiranäyttelyt on keväältä peruttu ja mennee myöhään kesään ennen kuin ...