keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Päivitystä

Loppiainen on sujunut kipakan pakkasen merkeissä. Zenan ja Cindyn kanssa kävimme tänään Oulun Koirakerhon järjestämässä mätsärissä. Zena kipitteli Juhan kanssa pienten pentujen kehässä ja minä Cindyn kanssa pienten aikuisten kehässä. Cindy esiintyi loistavasti mutta jälleen kerran sai huomata kuinka keskittymiskyky loppuu mitä pidemmälle kehässä päästään. Pitäisi muistaa pistää neiti aina välillä häkkiin kauneusunille.

Tänään viimein sain päivitettyä viime vuoden näyttelytuloksia koirien omille sivuille. Löytyipä arvostelujen seasta kaksi kasvattajaluokka-arvosteluakin:
12.7.2015 Oulu, Elena Ruskovaara: KASV3 KP
3 yhdistelmää. Erittäin hyvät päät. Silmien väreissä vähän eroa. Kauniisti täyttyneet kuonot. Hyvät luustot. Terveet, hyvät liikkeet. Onnea kasvattajalle hyvästä kasvatustyöstä!
Ryhmässä mukana Smartteams Unique Juliet (Julia), S. Yvonne The Princess (Cindy), S. Wonderful Dream (Minni) ja S. Wisdom Pearl (Bella).
19.7.2015 Kemi, Anita Al-Bachy: KASV 3
Kahdesta eri yhdistelmästä koostuva ryhmä, hyvin liikkuvia ja oikealinjaisia yksilöitä, kolmen osalta, yhden takaosan jäykkyys liikkeessä rikkoo ryhmää, tyyppi koko oikeat.
Sama ryhmäkokoonpano oli kuin Oulussa - kolmesta eri yhdistelmästä siis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää uutta vuotta 2024

Blogissa on ollut vaihteeksi hiljaiseloa kun muuten on ollut sitäkin vilkkaampaa. Edellisen päivityksen jälkeen on Neean ja Meten pennut muu...