sunnuntai 16. elokuuta 2015

Odotusta

Sijoitusnarttumme Nelli on saapunut meille synnytystä odottamaan. Kovasti on rouva rauhoittunut siitä kun viimeksi tiineysultran aikaan tavattiin. Masussa näkyy ajoittain olevan melkoinen vilske, joka hieman mammaa hämmentää. Toivottavasti meillä parin viikon päästä tuossa pentulaatikossa kömpii muutama pikku-Nelli ja/tai -Nappi.

Daisy odottaa myös pentuja. Ultraan ei hänen kanssaan tarvitse mennä on ollut sen verran selvät merkit jo pidemmän aikaa. Masu on kasvanut jo melkoisesti ja vasta mennään viidettä tiineysviikkoa. Yhdistelmä löytyy Pennut -sivulta.

Juoksuja on ollut meillä nyt oikein putkessa; Cindyn ensimmäinen juoksu tuli 12 kk iässä ja nyt on juoksu vielä Julialla - kaikki muut ovat juosseet näitä ennen. Jospa tämän jälkeen helpottaisi muutamaksi kuukaudeksi Elikilläkin kun ei tarvitse koko aikaa tyttöjen tilannetta seurata. Elikin kanssa olemme aloittaneet uuden harrastuksen - potkupyöräilyn. Herra on siihen niin koukussa ettei malta taukojakaan pitää lenkillä vaikka niitä useamman kerran matkan aikana hänelle ehdotan. Tänään meinasi jo että alahan potkutella lujempaa :)

Kesän näyttelytuloksiin olemme oikein tyytyväisiä. Viime viikonloppuna Joensuun näyttelyssä meillä oli mukana kasvattimme Ohmi (Nellin sisko, Smartteams Oh' Victoria). Ohmi oli elämänsä ensimmäisessä näyttelyssä ja yllätti meidät täysin: AVO ERI, AVK1 SA ja PARAS NARTTU 4. sekä VARA-SERTI. Sunnuntainakin tuli laatuarvosteluksi ERI. Julialle lauantaina EH ja sunnuntaina ERI AVK3 SA. Paras narttu -kehässä Julia ei sijoittunut mutta oli kuitenkin mukana 7 parhaan joukossa. Cindylle lauantaina EH, JUK2 ja sunnuntaina ERI JUK3. Tuomareina Joensuussa oli molempina päivinä erittäin tarkat brittiläiset herrasmiehet.

22.8. on Oulun Nallikarissa shelttien erikoisnäyttely, johon meiltä osallistuvat Julia ja Cindy. Näyttelyyn tulevat myös meidän tulevien mammojen sulhaset Nappi ja Voitto. Mukava nähdä taas näitäkin poikia.


Ohmi 8.8. valmiina arvosteltavaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotoilua

Koronan levitessä on "vapaa-aikaa" tullut yllättäen lisää. Koiranäyttelyt on keväältä peruttu ja mennee myöhään kesään ennen kuin ...