sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Muhos ja Virpiniemi

Eilen oli lähestulkoon kotinäyttely kun kävimme Muhoksella ryhmänäyttelyssä. Mukana olivat Julia ja Cindy. Tämä oli Cindyn ensimmäinen virallinen näyttely. Aiemmin hän on käynyt yhden kerran pentuluokassa ja näyttelyä on harjoiteltu vain yhden kerran mätsärissä. Päivä meni yli odotusten: Julialle avoimessa luokassa ERI ja sijoitus kilpailuluokassaan neljänneksi. Cindy pisti pikkuisen paremmaksi saaden junioriluokassa ERIn, sijoitus 2. ja vielä SA. Tuomari mittasi näyttelyssä kaikki koirat ja Julian mitaksi saatiin 34 cm, Cindylle mitta näytti 34,5 cm. Kuvat-sivuiltamme löytyy oma kuvakansio tästä näyttelystä.

Tänään sitten kävimme Demin kanssa agilitykisoissa Virpiniemessä. Vettä satoi kaatamalla ja aika rivakka tuuli siihen kaupan päälle. Ekalta radalta 3 kieltoa, joista sitten yhteensä hylky. Toiselta radalta 10 vp ja rapiat 3 sekuntia yliaikaa. Ekalla radalla Demi vähän himmaili ja oli vähän pallo hukassa. Toisella radalla alkoi jo näkyä Demille harkoissa tyypillistä vähän raivokastakin menoa. Hyvin tyytyväisiä ollaan kisauran alkuun ja vaikka arvelin että nyt pidetään kunnon kisatauko niin eipähän kun tässä seuraavia kisoja jo katsellaan että milloin radalle taas päästäisiin. Tämän päivän ja edellisen blogipäivityksen välissä on myös kisattu ilman mainittavampia saavutuksia.

Zena kasvaa kovasti ja vauhtia löytyy entistä enemmän. Tänään oli kylpypäivä ja kyllä sai kaksi ihmistä ihan tosissaan olla että pysyi neiti punkassa ja että saatiin kuivattua.