lauantai 6. syyskuuta 2014

Pennelit kasvaa ja Windy teki muuttoilmoituksen

Julian ja Elikin pennelit kasvaa hurjaa vauhtia. Vaalea poika ja tyttö painavat jo vähän yli kilon, tummempi poika tulee hyvää vauhtia perässä. Jauheliha ja kermaviili maistuvat jo erinomaisen hyvin, nappulat tahtoo vielä olla ihmetyksen aiheena. Suuhun kun sellainen sattuu niin syljetään ruokakupin viereen. Julia-mamma imettää seisaaltaan. En ihmettele yhtään sillä vintiöiden suuhun ovat ilmestyneet terävät naskalihampaat, joiden piikit ei välttämättä oikein mukavalta imettäessä tunnu. Reviiri on laajentunut ja palloakin osataan jo pyörittää. Pieniä kisailunpoikasia on tämän tästä ja taitaapa olla niin että tyttö on yleensä se joka kisat aloittaa.

Onnellisten sattumien kautta kävi niin, että Windy sai uuden kodin tästä Oulusta. Uutta kotia emme ole tietoisesti etsineet mutta niin vain palaset loksahteli paikalleen kuin itsekseen ja Windy pääsi viettämään opiskelijaelämää. Hienosti on hänellä alkanut uuden emännän ja isännän kanssa yhteistyö sujua.

Tässäpä kuvat pennuista, jotka täyttivät keskiviikkona 4 viikkoa.

Tummempi poika

Tyttö

Vaaleampi poika "seisoo"

Vaalean pojan pää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotoilua

Koronan levitessä on "vapaa-aikaa" tullut yllättäen lisää. Koiranäyttelyt on keväältä peruttu ja mennee myöhään kesään ennen kuin ...